implantesbaratos_bo
Abril 18, 2018

Identic presenta els implants de carrega immediata

La implantologia dental permet resoldre casos de dents unitàries sense necessitat de confeccionar un pont, així com casos de pròtesis completes que es mouen, ens permet crear una fixació eficaç i definitiva.
La implantologia ha evolucionat moltíssim en els últims anys. Al nostre centre disposem dels últims mètodes en implants dentals, cosa que ens permet oferir als nostres pacients la millor solució adaptada a cada boca concreta.
Antigament, calia esperar entre 6 mesos abans de poder col·locar la dent sobre del propi implant. Afortunadament, avui dia els temps d'espera s'han reduït moltíssim, fins al punt que ja és possible col·locar un implant i una dent en només una hora. Al nostre centre oferim aquest servei, però no només per una dent, sinó per una arcada sencera, tant la superior com la inferior. Això ens permet poder reposar totes les dents en només unes hores, en funció del nombre de dents a reposar, però sobretot i és important sempre en el mateix dia.

Aquest tractament d'implants immediats que oferim està supervisat pels nostres especialistes en cirurgia i es realitza utilitzant les més avançades tècniques. Tot això ens permet obtenir rapidesa, eficàcia, funcionalitat, seguretat i, per descomptat, estètica.

Per als pacients aprensius, o per als que tenen por al dolor, oferim també les tècniques més avançades en anestèsia i sedació. D'aquesta forma podem fer que per a ells el tractament sigui confortable i agradable, i no tinguin la sensació d'haver notat ni tan sols la més mínima molèstia.